Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyomasztó, néha vontatott, mégis lebilincselő, a fekete összes árnyalatát megfogalmazó darab Nagy József és Szelevényi Ákos közös alkotása, a Hollók (Les Corbeaux). Fekete festészet, fekete marionett-mozdulatok, fekete zene egy fekete és néma színházteremben, ahol minden feszültség jelenidejű, minden apró mozzanat improvizatív. A mozdulat fest és zenél, a csattanásoknak, surrogásoknak, toccsanásoknak is éppúgy akusztikai jelentőségük van, mint a szaxofonnak vagy a doboknak.

Foto:Trafo/ FB

kommentek: 0

Tovább olvasom

Trambulin táncosoknak

Tehetséges táncosok, lelkes koreográfusok, támogató színházak - a Gangaray Trambulin programja azt ígéri nemcsak a technikai felkészültséget, hanem a leendő művészek szakmai és emberi életútját is megpróbálja majd egyengetni. Hogy mennyire sikerül, november 7-én az Átriumban kiderül.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Ötvenedszer is intim

Jubilál Frenák Pál egyik leglátványosabb, legvörösebb előadása, az In TimE, A darabot október 25-én mutatja be ötvenedszer a társulat, ezúttal az Átriumban. Lesz nagyon limitált-szériás táskakollekció, beavató backstage-videó vetítés, de az is kiderül, hogy tovább masírozott-e az előadás a nyers testiség irányába, mióta utoljára láttuk.

Fotó: Átrium Színház

kommentek: 0

Tovább olvasom

Feketevárosból nincs kiút

Mézes-mázas csűrdöngölés, megszállott szeletelés, jeges mosollyal kísért show-tánc - Kovács Gerzson Péter Diverzityjének lakói dühöngenek s dühítenek, csuhajkodva vedelnek és fekete hadseregként teljesítik a városi élet szolgálatát. Nyomasztó, fárasztó és rettenetesen kellemetlen másfél órát okozott a TranzDanz új bemutatója a MU színházban. Épp úgy, mint egy egészen átagos hétfő reggel a Budapestnek nevezett városban.

Fotó: Kővágó Nagy Imre

kommentek: 0

Tovább olvasom

Bizarr nemzetközi gesamtkunstwerkre invitál Gergye Krisztián Társulata, fordítója a Google Translator, gerince pedig Ima Európa. Gergye legutóbb az Opera Amoraléval borzolta a kedélyeinket. Hasonló erejű beavatkozást várunk most is, a Raped Europeans című előadáson.

Fotó: Kővágó Nagy Imre

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML