Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az új évadban egy spanyol-est, egy Shakespeare-feldolgozás és egy Petőfi életéről szóló koreográfia várja a hűséges nézőket.

Forrás: Szegedi Kortárs Balett

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Szegedi Kortárs balett új előadását Danza címmel mutatták be február 24-én a Szegedi Nemzeti Színház Kisszínházában. Enrico Morelli és Walter Matteini koreográfiái március 4-én a Nemzeti Táncszínházba érkeznek.

Kép: Tarnavölgyi Zoltán/ Szegedi Kortárs Balett

kommentek: 0

Tovább olvasom

A kék szín játssza a főszerepet a Szegedi Kortárs Balett készülő előadásában. Három koreográfus, Juronics Tamás, Czár Gergely és Kurucz Sándor izgalmas közös munkájának eredménye egy tartalmi és formai szempontból is érdekes kísérlet, amelyben az alkotók narratíváktól mentesen jelenítik meg a mai társadalom konfliktusait. A vírushelyzet miatt a közönség január végén láthatja majd a darab premierjét.

Fotó: Graziano Bongiovanni

kommentek: 0

Tovább olvasom

Juronics Tamás idén töltötte be 50. életévét, Credo című koreográfiájában ezúttal minden alkotásnak forrását keresi. Abból merít, ami "adatott": művészi és konkrét értelemben is.

credo szegedi kortárs balett budapest táncfesztivál

Fotó: Tarnavölgyi Zoltán

kommentek: 0

Tovább olvasom

e

Új társulattal lép színpadra november 13-án este a Juronics Tamás vezette Szegedi Kortárs Balett a Nemzeti Táncszínházban. A Rítus című darab fővárosi premierje véres és vicces játékot ígér.

Fotó: 7ora7.hu

kommentek: 0

Tovább olvasom
«
123

HTML