Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az új évadban egy spanyol-est, egy Shakespeare-feldolgozás és egy Petőfi életéről szóló koreográfia várja a hűséges nézőket.

Forrás: Szegedi Kortárs Balett

kommentek: 0

Tovább olvasom

Kis balettosok nagy sikerei

Két első, két második, egy harmadik és két döntős helyezést is megnyertek a berlini TANZOLYMP nemzetközi balettversenyen a Magyar Nemzeti Balettintézet növendékei. Az OperaCafé stábja várta őket a budapesti reptéren.

Magyar Nemzeti Balettintézet Tanzolymp

Forrás: Magyar Nemzeti Balettintézet

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Szegedi Kortárs balett új előadását Danza címmel mutatták be február 24-én a Szegedi Nemzeti Színház Kisszínházában. Enrico Morelli és Walter Matteini koreográfiái március 4-én a Nemzeti Táncszínházba érkeznek.

Kép: Tarnavölgyi Zoltán/ Szegedi Kortárs Balett

kommentek: 0

Tovább olvasom

Emmer László 2014 óta fotózza a Magyar Nemzeti Balett művészeit. A lényeg nem változott: rengeteg előkészület kell ahhoz, hogy megtörténjen a tökéletes pillanat. A balettfotózáson az Opera Café is részt vett.

balett brosúra

2015, Karamazov testvérek/ Emmer László

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Velekei László-vezette Győri Balett egy két részből álló kortárs balett esttel nyitja meg az évet. Az első részben Virginia Woolf küzdelemeiben merülhetünk alá, a második pedig Lengyel Menyhért ismert történetének újból feldolgozásával találkozhatunk. A színtér egy metrómegálló, a tét: a vágy beteljesítése. A vágy pedig maga: Mimi.

Fotó: Ambrus László

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML