Help Sales ÁSZF

Édesbús búcsú ez. Gyönyörű és megrendítő egyszerre, ahogy az átalakítás előtt álló Drechsler-palota elköszön múltjától, régi növendékeitől, az operaházi balettművészektől. Ezeken a fotókon találkozik a jelen és a történelem.

Fotók: Hargitay Olivér / DVM Group

kommentek: 0

Tovább olvasom

Nem is ünnepelhetné méltóbban a Pécsi Balett működésének 60. születésnapját, mint hogy az op-art festészet világhírű, pécsi születésű festőzsenijének ecsetjével festi meg önmagát. A Vasarely-etűdöket május végén láthatja a magyar közönség.

Pécsi Balett Vasarely

Fotó: Borbás Betti

kommentek: 0

Tovább olvasom

Ráadásul harmadszor. A világhírű koreográfus 2021 februárjában érkezett Miskolcra, hogy betanítsa saját koreográfiáját az együttesnek.

Miskolci Balett

Fotó: Éder Vera

kommentek: 0

Tovább olvasom

A magyar kultúra napján idén egész különleges film készült a Magyar Nemzeti Balett művészeinek közreműködésével: Arany János jól ismert balladáját szavalták el az Operaház balettosai. A filmet az Operaház közösségi oldalain és YouTube-csatornáján lehet megtekinteni, arról viszont, hogy hogyan készült el, az Opera Café forgatott.

A walesi bárdok Magyar Nemzeti Balett

Jelenet a filmből.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Két éve készült az Opera Café anyaga, amelyben egy bokszoló, egy néhai RSG-s műsorvezető és egy aerobic világbajnok igyekeznek könnyed mosollyal túlélni egy átlagos balettgyakorlatot. Spoiler: a végén csak a balettosok mosolya őszinte.

The Game Plan (2019)

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML