Help Sales ÁSZF

Ráadásul harmadszor. A világhírű koreográfus 2021 februárjában érkezett Miskolcra, hogy betanítsa saját koreográfiáját az együttesnek.

Miskolci Balett

Fotó: Éder Vera

kommentek: 0

Tovább olvasom

A magyar kultúra napján idén egész különleges film készült a Magyar Nemzeti Balett művészeinek közreműködésével: Arany János jól ismert balladáját szavalták el az Operaház balettosai. A filmet az Operaház közösségi oldalain és YouTube-csatornáján lehet megtekinteni, arról viszont, hogy hogyan készült el, az Opera Café forgatott.

A walesi bárdok Magyar Nemzeti Balett

Jelenet a filmből.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Két éve készült az Opera Café anyaga, amelyben egy bokszoló, egy néhai RSG-s műsorvezető és egy aerobic világbajnok igyekeznek könnyed mosollyal túlélni egy átlagos balettgyakorlatot. Spoiler: a végén csak a balettosok mosolya őszinte.

The Game Plan (2019)

kommentek: 0

Tovább olvasom

A kék szín játssza a főszerepet a Szegedi Kortárs Balett készülő előadásában. Három koreográfus, Juronics Tamás, Czár Gergely és Kurucz Sándor izgalmas közös munkájának eredménye egy tartalmi és formai szempontból is érdekes kísérlet, amelyben az alkotók narratíváktól mentesen jelenítik meg a mai társadalom konfliktusait. A vírushelyzet miatt a közönség január végén láthatja majd a darab premierjét.

Fotó: Graziano Bongiovanni

kommentek: 0

Tovább olvasom

Napi fél óra elegendő ahhoz, hogy formában maradj - állítja a Magyar Nemzeti Balett egyik szólótáncosa. Elegendő, ha előtte húsz évet dolgoztál minden nap, hogy legyen formád, tenné hozzá az egyszerű halandó. Online balettórák koronavírus idején mindenkinek!

Fotó innen.

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML