Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világjárvány miatt idén elhalasztódott a Budapest Táncfesztivál, amit szeptember 18. és október 9. között rendez meg a Nemzeti Táncszínház. Három nemzetközi társulat részvételével és hazai bemutatókkal várja a nézőket Budapest egyik legrangosabb tánceseménye.

Fotó: Szegedi Kortárs Balett/ The Black Paintings - Blue

kommentek: 0

Tovább olvasom

Huszadik alkalommal rendezik meg a korábban Táncfórum néven ismert Budapest Táncfesztivált 2020. február 27. és március 11. között a Nemzeti Táncszínházban és a Müpában.

budapest táncfesztivál

Fotó: Balett Prejljocaj/ Winterreise

kommentek: 0

Tovább olvasom

Juronics Tamás idén töltötte be 50. életévét, Credo című koreográfiájában ezúttal minden alkotásnak forrását keresi. Abból merít, ami "adatott": művészi és konkrét értelemben is.

credo szegedi kortárs balett budapest táncfesztivál

Fotó: Tarnavölgyi Zoltán

kommentek: 0

Tovább olvasom

Egyazon napon nyitja meg kapuit a Nemzeti Táncszínház épülete és kezdődik el a Budapest Táncfesztivál. Február 15-én egy zártkörű gálával indul el a két hétig tartó fesztivál, az első budapesti premier, a Győri Balett produkciója szombat este látható majd.

Fotó: Magyar Nemzeti Balett/ Turning Point

kommentek: 0

Tovább olvasom

Háromezren látták a Budapest Táncfesztivál programjait, ami azt jelenti, hogy április 19-29. között tíz napon keresztül tizenegy előadáson átlagosan 270-280 néző ült a Nemzeti Táncszínház és a Művészetek Palotájának széksoraiban. Volt három bemutató, egy budapesti és egy magyarországi premier, plusz egy felújítás is.

kommentek: 0

Tovább olvasom
«
12

HTML