Help Sales ÁSZF

Rényi András művészettörténész, esztéta a tánc határterületeinek megismerésére hívja az érdeklődőket az eTrafó ingyenes webináriumának február 10-i kiadásában.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Stílusosan a STEREO AKT Tisztasági festés című előadásával nyitotta meg idén a Trafó szeptemberben. A házban egyelőre tartanak az átépítési munkálatok, de a művészeti munka sem áll le: lesz ebben az évadban is tánc, zene, színház és újcirkusz. Csupa izgalom.

Fotón: Marie Chouinard, innen

kommentek: 0

Tovább olvasom

United Space of Ambivalence - Mészáros Máté darabja idén februárban debütált, december 18-án este a Trafóban látható ismét. Milyen kérdésekkel foglalkoznak a koreográfusok egymás között? Van-e szabadság? Van-e szabad akarat? És mi köze ezekhez a kérdésekhez a testnek? A darab egyik táncművészét és társ-alkotóját, Kelemen Patrikot kérdeztük.

trafó usa mészáros máté kelemen patrik

Fotó: Dobos Gergely/ Trafó

kommentek: 0

Tovább olvasom

Egyikünk meztelen, a másikunkon ruha van. Klasszikus motívum, Yoko Ono és John Lennon kettőse idéződik fel a Rolling Stone címlapjáról évtizedekkel ezelőttről. Valaki kitárja magát, védtelen lesz, míg a másik nem vállalja ezt a rizikót. De hogy valójában ki a védtelen, az nem is annyira egyértelmű. A zseniális ausztrál koreográfus, Lucy Guerin társulata most itt van a Trafóban és feltár egy ilyen dinamikát. A Split november 23-án és 24-én látható.

trafó

Fotó innen.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Távol a közeli hozzátartozóktól, egyre távolabb már a gyermeknek lenni lehetőségétől, szülőként - apaként és anyaként - látni a világot: a Peeping Tom egy minden érzéket megdolgoztató, néha zavarbaejtően a megszokotton túli világot, az Anyát (Moeder) hozta el a Trafóba.

peeping tom moeder trilógia trafó

Fotó: Moeder, © Virginia Rota, Peeping Tom

kommentek: 0

Tovább olvasom
«
12345

HTML