Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Büszkeség és tabudöntés

A darab, amitől felrobbant a Facebook: Silvia Gribaudi darabja a Trafóban.

Forrás: Silvia Gribaudi/Trafó

kommentek: 0

Tovább olvasom

"Testből, melynek nyűge átok, nyílnak testetlen virágok, és az iszapos húson látod felragyogni a valóságot" - írja Weöres Sándor az Ötödik szimfóniában. A Tánceánia bemutatója a Trafóban igazi gyógyító, terápiás, mélyen elgondolkodtató estét ígér nekünk.

Fotó: Kőhalmi Kálmán

kommentek: 0

Tovább olvasom

Rényi András művészettörténész, esztéta a tánc határterületeinek megismerésére hívja az érdeklődőket az eTrafó ingyenes webináriumának február 10-i kiadásában.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Stílusosan a STEREO AKT Tisztasági festés című előadásával nyitotta meg idén a Trafó szeptemberben. A házban egyelőre tartanak az átépítési munkálatok, de a művészeti munka sem áll le: lesz ebben az évadban is tánc, zene, színház és újcirkusz. Csupa izgalom.

Fotón: Marie Chouinard, innen

kommentek: 0

Tovább olvasom

United Space of Ambivalence - Mészáros Máté darabja idén februárban debütált, december 18-án este a Trafóban látható ismét. Milyen kérdésekkel foglalkoznak a koreográfusok egymás között? Van-e szabadság? Van-e szabad akarat? És mi köze ezekhez a kérdésekhez a testnek? A darab egyik táncművészét és társ-alkotóját, Kelemen Patrikot kérdeztük.

trafó usa mészáros máté kelemen patrik

Fotó: Dobos Gergely/ Trafó

kommentek: 0

Tovább olvasom
«
12345

HTML