Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Negyvenhétszer My Land!

Óriási franciaországi turnéra indul a Recirquel társulata novemberben, negyvenhétszer adják elő a díjnyertes My Land című darabot, amit itthon 2019 júniusában mutatott be az együttes a Magyar Táncfesztiválon.

Forrás itt.

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Trilógia befejező darabjával, a Solus Amorral nyitja meg kapuit május 20-án a kortárs előadóművészet egyik legfontosabb európai játszóhelye, a Festspielhaus St. Pölten.

Fotó: Recirquel Társulat

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Recirquel az idei téli szezonban visszatért a Müpa előtti óriási cirkuszi sátorba, az év végi ünnepek hangulatát idéző Kristály című produkciójával. Még mindig kérdés, hogy sikerül-e felmelegíteni a jégbe zárt szíveket így év végén.

ajánló müpa recirquel

Kép: Müpa/ Recirquel

kommentek: 0

Tovább olvasom

Tánc és cirkusz csókja

Mi az a "cirque danse"? Mit tud kezdeni egy artista egy kortárs táncossal? Ugyanez hogyan zajlik többes számban? A rövid válasz így hangzik: ismét Non Solus a Müpában.

kommentek: 0

Tovább olvasom

New Yorkban a Recirquel

A progresszív művészeti alkotások fellegvára, a New York-i Brooklyn Academy of Music (BAM) kulturális központ mutatja be a Recirquel Újcirkusz Társulat Non Solus című produkcióját. Az emberi létezés alapvető mérföldkövein átívelő, a cirkuszművészetet a tánccal ötvöző, minimalista darabot februárban láthatja majd a New York-i közönség.

Fotó: Posztós János/ Helyszín: Müpa

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML