Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Feltéve, ha egy tengerparti, falak nélküli szobában élsz, vagy egy lenyűgöző színvilágú homokbucka mellett egy gigantikus nagy fekete színpadon. Szergej Polunyint, a tehetségéről és botrányairól egyaránt híres táncművészt ismét Anton Corbijn rendezte.

Fotó: Anton Corbijn

kommentek: 0

Tovább olvasom

Üdv a Sensorium Galaxisban!

Ki más kezdené el a VR táncművészetben kipróbálni magát, ha nem Szergej Polunyin? Lépjünk is be a Planet of Motion világába a balett fenegyerekének társaságában!

szergej polunyin

kommentek: 0

Tovább olvasom

Miközben a szakma egy része már azért sóhajtozik, hogy essen végre kevesebb szó róla, a filmesek nem tágítanak mellőle: újabb dokumentumfilm készül Szergej Polunyinról.

Fotó: Rankin

kommentek: 0

Tovább olvasom

Polunyin magyarázkodik

Meddig terjed egy művész társadalmi felelőssége, és korlátozhatja-e ez a felelősség a szabadságát? Milyen üzenete van annak, ha egy világhírű táncművész magára tetováltatja Putyin képmását? Hol húzódik a határ az őrület és a zsenialitás között? Szergej Polunyin sosem volt szabálykövető jófiú, most azonban lehet, hogy átlépte a határt.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Polunyin újra színre lép

Mi lehetne izgalmasabb egy új Polunyin-Hozier videóklipnél? Talán csak egy olyan Polunyin-Hozier etüd, amiben nemcsak egy Polunyin van. A "balett fenegyereke", a világhírű "tetovált táncos" a Take Me to Church után (ami a mi blogunk valaha legtöbbször nézett videója volt) most megmutatta, milyen is az ő valódi arca.

szergej polunyin

Forrás és Polunyin életrajz itt.

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML