Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaly a pandémia miatt elmaradt, de idén szerencsére november végén elkezdődik a Diótörő Fesztivál.

Fotó: Berecz Valter

kommentek: 0

Tovább olvasom

A világjárvány miatt idén elhalasztódott a Budapest Táncfesztivál, amit szeptember 18. és október 9. között rendez meg a Nemzeti Táncszínház. Három nemzetközi társulat részvételével és hazai bemutatókkal várja a nézőket Budapest egyik legrangosabb tánceseménye.

Fotó: Szegedi Kortárs Balett/ The Black Paintings - Blue

kommentek: 0

Tovább olvasom

Január 13-16 között online rendezte meg az Orkesztika Alapítvány az idei SzólóDuó Táncfesztivált. A versenyprogram mellett voltak kiegészítő és szakmai programok is. A legjobb szóló előadás a lengyel Joanna Brodniaké és Marcin Motylé, a legjobb duó pedig az olasz Simona Fichera és Francesca Caterina Sacco, illetve Cristian Cucco és Alice Beatrica Carrino darabja lett.

Fotó: Dusa Gábor/ SzólóDuó Fesztivál/ Képen: Stella Felecitas Kolodzey és Magdalena Oettl

kommentek: 0

Tovább olvasom

Amikor a plakátok megjelentek szerte a fővárosban, bizalommal vegyes kétségek között vártuk, hogy lesz-e valóban CAFe. Vagy majd online. Vagy sajnálják, de mégsem lehet... Aztán lett, és október 9. és 25. között több száz kortárs zenei, színházi, könnyű- és világzenei, képzőművészeti és jazzprogram, opera- és táncelőadás, köztük számtalan premier és magyarországi bemutató valósult meg több mint 52 helyszínen, szerte a fővárosban.

CAFe Kortárs Fesztivál

Gangaray - fotó: Valuska Gábor / CAFe Budapest

kommentek: 0

Tovább olvasom

Huszadik alkalommal rendezik meg a korábban Táncfórum néven ismert Budapest Táncfesztivált 2020. február 27. és március 11. között a Nemzeti Táncszínházban és a Müpában.

budapest táncfesztivál

Fotó: Balett Prejljocaj/ Winterreise

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML