Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Nemzeti Táncszínház húsz éve 2001. december 1-jén nyitotta meg kapuit a táncszerető közönség előtt. Azóta helyszínt váltott, de profilt nem, most is ugyanúgy a hazai táncélet legizgalmasabb, legtehetségesebb együtteseinek befogadó- és előadó helye. Az ünneplés egy dokumentumfilm-bemutatóval és egy jubileumi kiadvánnyal indult.

Nemzeti Táncszínház

A kötet és a film bemutatója a Nemzeti Táncszínházban. Fotó: Kaszner Nikolett

kommentek: 0

Tovább olvasom

Mindenki a teraszra!

A 2021-es trendhez igazodva teraszt nyit a táncművészet is. Könnyed nyári programokat ígér a Nemzeti Táncszínház programja július 14-22. között.

Fotó: PR-Evolution Dance Company

kommentek: 0

Tovább olvasom

Már elérhető a Nemzeti Táncszínház streamje, a TáncszínházON. Ráadásul ingyenes. Keresd az #eztlatnodkell-t!

kommentek: 0

Tovább olvasom

Valódi, igazi, személyes, szabadtéri táncestekre látogathatunk július közepétől a Nemzeti Táncszínház jóvoltából. Persze megszokhattuk már, hogy az intézmény nem hagy minket tánc nélkül nyáron sem, éveken keresztül mentek a Karmelita udvar táncestjei, de ez most egészen különleges sorozat. Főként azért, mert hónapok óta csak online előadásokat nézhetünk.

Duna Művészegyüttes

Fotó/Forrás: Duna Művészegyüttes

kommentek: 0

Tovább olvasom

Podcastok, zenei válogatások és természetesen korábbi táncelőadások váltak elérhetővé a Nemzeti Táncszínház jóvoltából is. Az intézmény a Spotifyon és a YouTube csatornáján keresztül igyekszik szórakoztatni a közönséget.

nemzeti táncszínház karantén

Fotó: Bozsik Yvette/ Szabó Gábor - Origo

kommentek: 0

Tovább olvasom
«
1234

HTML