Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez a test megér egy estet

Reprezentáció, intimitás, alázat és emberség - mi köze ennek a négy fogalomnak a testhez? Mi köze a tánchoz? És főként a ma estéhez? Várnagy Kristóf és Egyed Bea tudja a választ, és nem is fél elmondani.

nemzeti táncszínház test est the dark night of the soul egyed bea várnagy kristóf

Fotó: Jókúti György/ Egyed Bea, a The Dark Night of the Soul című előadásban

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Nemzeti Táncszínház új épülete immár több mint egy hete megnyitotta kapuit a táncszerető közönség előtt. Ertl Péter igazgató az OperaCafé legutóbbi adásában beszélt arról, miért örül a klasszikus tánc jelenlétének az új színpadon.

nemzeti táncszínház opera café

Magyar Nemzeti Balett/ A tökéletesség szédítő ereje

kommentek: 0

Tovább olvasom

Egyazon napon nyitja meg kapuit a Nemzeti Táncszínház épülete és kezdődik el a Budapest Táncfesztivál. Február 15-én egy zártkörű gálával indul el a két hétig tartó fesztivál, az első budapesti premier, a Győri Balett produkciója szombat este látható majd.

Fotó: Magyar Nemzeti Balett/ Turning Point

kommentek: 0

Tovább olvasom

"Új programokat álmodni"

Február közepén debütál a Nemzeti Táncszínház új épülete, nem is akármilyen programsorozattal: itt rendezik meg ugyanis a tavasz egyik legrangosabb hazai tánceseményét, a Budapest Táncfesztivált. A Magyar Nemzeti Balett együttese egy klasszikus válogatással és egy modern esttel is várja a közönséget ezekben a napokban. Az új helyszínről Solymosi Tamás balettigazgatót kérdeztük.

Fotó: Kaszner Nikolett

kommentek: 0

Tovább olvasom

Fotók: Nemzeti Táncszínház

Építés és pusztítás, harmóniában együtt, majd egymással egy másik ellen - Kun Attila új darabja, a Horda egy írott szabályok és szabályt fenntartók nélküli közösség életének, működésének logikáját mutatja meg olyan erővel, hogy nyöszörögve távozik a civilizált társadalomba ágyazott kedves néző.

kommentek: 2

Tovább olvasom

HTML