Help Sales ÁSZF

Rendhagyó, online gálaműsorral köszönti A Tánc Világnapját a Magyar Táncművészek Szövetsége és a Nemzeti Táncszínház. Ma este az is kiderül, kiket díjazott a szakmai zsűri 2020-ban.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Világnap otthon

A tánc világnapja idén is tartogatott meglepetéseket, de a közös ünneplés elmaradt. Az Opera Café adásából kiderül, hogy a Magyar Nemzeti Balett művészei a karanténban is szeretik a hivatásukat.

Kép: Németh András Péter

kommentek: 0

Tovább olvasom

Ma van a tánc világnapja! A Müpa is ünnepel: fotóválogatással köszönti a táncművészeket és a táncszerető nézőket. Sőt, a Müpa Home-on keresztül egy premier is jut mára, Vincze Balázs Faust, az elkárhozott című koreográfiája.

Müpa a tánc világnapja

Fotó: Körtvélyesi László

kommentek: 0

Tovább olvasom

Amikor az alkotók és nézők kénytelenek otthon maradni, mindenki az online előadások közül válogat. Így tesz Zsurávszky Zoltán, Barta Dóra, Berger Gyula, Buczkó Martin, Felméry Lili és Frenák Pál is - a Papageno oldalán.

papageno tánc világnapja

fotó: Rákossy Péter/ Hans van Manen: Trois Gnossiennes (Felméry Lili és Radziush Mikalai)

kommentek: 0

Tovább olvasom

Balettműhely az Erkelben

A világnapok mindig tökéletes alkalmat adnak arra, hogy olyan helyekre jussunk el, ahova egyébként talán nem sikerülne, és ránk találhassanak azok az információk, amik egyébként elsüvítenek a fülünk mellett ebben a gigantikus médiazajban. Április 29-e pedig az a világnap, ami a táncszínpad kulisszái mögé vezet minket.

Fotó: Hrotkó Bálint CAFe Budapest/ Magyar Nemzeti Balett, Triple Dance

kommentek: 0

Tovább olvasom
«
12

HTML