Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két éve készült az Opera Café anyaga, amelyben egy bokszoló, egy néhai RSG-s műsorvezető és egy aerobic világbajnok igyekeznek könnyed mosollyal túlélni egy átlagos balettgyakorlatot. Spoiler: a végén csak a balettosok mosolya őszinte.

The Game Plan (2019)

kommentek: 0

Tovább olvasom

A kék szín játssza a főszerepet a Szegedi Kortárs Balett készülő előadásában. Három koreográfus, Juronics Tamás, Czár Gergely és Kurucz Sándor izgalmas közös munkájának eredménye egy tartalmi és formai szempontból is érdekes kísérlet, amelyben az alkotók narratíváktól mentesen jelenítik meg a mai társadalom konfliktusait. A vírushelyzet miatt a közönség január végén láthatja majd a darab premierjét.

Fotó: Graziano Bongiovanni

kommentek: 0

Tovább olvasom

Napi fél óra elegendő ahhoz, hogy formában maradj - állítja a Magyar Nemzeti Balett egyik szólótáncosa. Elegendő, ha előtte húsz évet dolgoztál minden nap, hogy legyen formád, tenné hozzá az egyszerű halandó. Online balettórák koronavírus idején mindenkinek!

Fotó innen.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Hosszú - és még a hosszúnál is hosszabbnak tűnő - hetek állnak mögöttünk, a nézők már kiléptek a karanténból, a művészek azonban még nem tudták folytatni régi életüket. A Győri Balett együttese most tánccal ünnepli az egészségügyi dolgozókat.

Fotó: Győri Balett / Romance

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Dayton Balett művészeti igazgatója néhány hónappal ezelőtt különös ötlettel lepte meg az együttes szólistáját, Miranda Dafoet. Felkérte A diótörő című balett főszerepére. Dafoe hosszas hezitálás után igent mondott, így ő lett a tánctörténelem első női Diótörője.

Fotó: Expressions Studios, Courtesy Dayton Ballet

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML