Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Amíg nem táncolod, nem tudod, mi lehet annyira vonzó a tangóban, hogy nincs belőle kiút, aztán elkezded és rádöbbensz. A tangó tulajdonképpen egy mély meditáció, befelé fordulás. Ráadásul nincs olyan mozdulat, amit nem a férfi vezet" - ezekkel a szavakkal vágott neki Kulik Johanna az argentin tánc magyarázatának. Mi is a tangó?

kommentek: 0

Tovább olvasom

Jövő kedden Valentin-nap. Utáljuk vagy sem,egy biztos: tangót nézni ezen a napon különösen jó. Csinálni meg a legjobb. (És a pasi se nyűglődik...) Szóval bármi is történjen napközben február 14-én, az esti bizsergés kellékeit idepakoljuk most.

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Sivasakti Kalánanda megtöltötte a Refektóriumot szerda este... Kongó nézőtérre számítottam, feltételezve, hogy erre a címre, Csakramálá magától nem indul el mínusz húszban egy józanéletű pesti a Várba. Tévedtem. Hiába, ami szép az szép. Persze nem is kellett volna szkeptikusnak lennem, hiszen a Csakramálá 2011-ben már sikerrel futott a Nemzeti Táncszínházban - s ez az ív láthatóan töretlen.

kommentek: 0

Tovább olvasom

A romló hús extázisa

Wellness szálloda, átlagos szombatba csúszó fakó péntek éjszaka. Alkohol hatására romló látási viszonyok, Budapesttől negyven kilométer (lője be, aki kívánja, bárhol lehetne, középárkategóriás szocreálból újított hely, szaunarészleggel). Viszont vacsora: kantinszagú teremben svédasztalos megoldással menzai kínálat, kicsit tupírozva. Gyöngyhagyma és hagymás-paprikás lében röfögő gyulyás, nyugatiasan, gázlánggal alákapatva.

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML