Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Judi hat regényt írt, egyet az esküvői ruháról, egy másikat a szupermodellekről, összepakolt két tinédzser-sorozatot, mindemellett pedig tizenhat non-fiction könyvet a testbeszédről.

kommentek: 0

Tovább olvasom

A tánc az szex. A tánc persze mozgás és közösségi élmény, meg mindenféle energetikai és pszichés trutty is, de azért a tánc nyilvánvalóan szex. Nem is csoda, hogy a tudomány rákapott a tánckutatásra, és a szerencsétlen izomsorvadásos kutatók igyekeznek megtalálni azt a tánctechnikát, amivel sikerül végre néhány órára kitörniük a fehéregerek idegtépő világából.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Nőnapon, március 8-án mutatjátok be a Gyöngyszólamot a Nemzeti Táncszínházban. Három koreográfus (Furik Rita, Horváth Zsófia és Kocsis Enikő) különálló alkotására számíthatunk, vagy egymásra építkező etüdökre?

kommentek: 0

Tovább olvasom

Álmodban egyedül vagy, magányosan. Álmodban kiszolgáltatott vagy. Álmodban kibeszélsz mindent, szörnyeket és gnómokat teremtesz, majd rácsokkal zárod el a menekülés útját. Csak egy kérdés van: mikor vagy ébren?

kommentek: 0

Tovább olvasom

Alig jut ideje a kutyáira, pedig kettő is van belőlük. Fiatal, korát és törékeny alkatát meghazudtoló módon eltökélt. Érdemes művész. Tavaly márciusban új életet kellett kezdenie - az egri anyaszínház nem bírta elviselni az általa vezetett tánctagozat önállóságát. A színház kapui azóta sem nyíltak ki - viszont a Nemzeti Táncszínházé igen. Most táncosként és koreográfusként is látható.

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML