Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Groteszk. Bizarr. Felemelő. Végtelen. Bizarr. Ösztönös. Ezekből a szavakból, így egymás után talán már sejthető is, ki érkezik ismét Magyarországra. Marie Chouinard társulata a Trafóban.

Fotó: Sylvie-Ann Paré

kommentek: 0

Tovább olvasom

Ma este a Nemzeti Táncszínház színháztermét két brilliáns és lázadó zeneszerző nyugtalansága tölti meg: Sztravinszkij és Liszt. Mindkettő a Forte Társulat interpretálásában szólal meg.

Fotó: Facebook/Forte Társulat)

kommentek: 0

Tovább olvasom

e

Új társulattal lép színpadra november 13-án este a Juronics Tamás vezette Szegedi Kortárs Balett a Nemzeti Táncszínházban. A Rítus című darab fővárosi premierje véres és vicces játékot ígér.

Fotó: 7ora7.hu

kommentek: 0

Tovább olvasom

Egymillió leütés - szóközök nélkül! - és négyszáz oldal: ilyen terjedelemmel jelenik meg a színházi nevelési program most, november elején. A Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült kutatás minden oktatási tevékenységet végző intézményhez bekopogtatott és megkérdezte, hogy mégis mi történik itt.

Illusztráció: Hófehérke és a hét törpe, Pécsi Balett. Forrás: pnsz.hu

kommentek: 0

Tovább olvasom

Munkácsy élete balettben

Hogy lesz egy szegény asztalosinasból elismert párizsi festőművész? Hogyan született meg a Krisztus Pilátus előtt, a Golgota, az Ecce Homo és a Honfoglalás? Pártay Lilla, a cselekményes balettek szerelmese, megrendezte, október 26-án pedig az Operaház be is mutatta az Aranyecsetet.

Fotó: tancelet.hu

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML