Jubilál Frenák Pál egyik leglátványosabb, legvörösebb előadása, az In TimE, A darabot október 25-én mutatja be ötvenedszer a társulat, ezúttal az Átriumban. Lesz nagyon limitált-szériás táskakollekció, beavató backstage-videó vetítés, de az is kiderül, hogy tovább masírozott-e az előadás a nyers testiség irányába, mióta utoljára láttuk.

 

Fotó: Átrium Színház

 

Bár 2008 óta rengeteget változott a darab, a legfontosabb szimbólumai megmaradtak: a vörös kanapé, előterében a szétszórt vörös rózsaszirom-ágy, hentergő, veszekedő és vágyódó testek, nőké és férfiaké, magassarkú vörös és fehér cipők és gyönyörű táncosok. Az ötvenedik sem ígér mást, csak többet, táskákat 5050 forintért, beszélgetést utána a táncosokkal, Teszári Nóra vezetésével, meg egy tánckurzust az érintetteknek.

Még a táskákról is mindent tudunk: az 50 példányban gyártott vászontáskákat - mindenfelé csavargatható fülekkel - Véssey Panni iparművész tervezte. A beszélgetésre soha nem látott fotókat és videóket ígér Frenák jó Pr-osa, Juhász Dóra. De lesz egy intenzív InTimE workshop a SÍN Kulturális Központban, október 19-20-án. Lesz itt partnering és egyéni munka, kontakt gyakorlatok és szólók, kiderül az InTimEcímű produkció története, megtanulható lesz a mozgásnyelve a Frenák Pál Társulat táncosaitól.

Jubileumi bemutató, táskák meg minden az Átrium Színházban október 25-én este 8-kor, előtte pedig tánckurzus október 19-20-án (ide kell írni:info@frenak.hu).