Milyen a Férfi? Egyáltalán: férfi vagy Férfi? Hódító szemétláda, érzelmes és líraian gyöngéd szerelmes, vagy valami egészen más? Kegyetlen vagy gyönyörű? A Fiúk soha nem fog kimenni a divatból. Minél közelebb lépünk, annál kevésbé értjük. És annál lenyűgözőbb ez az univerzum. Frenák 1998-as első verziójából most újabb, felújítottabb érkezik a Trafó színpadára.

Fotó:Trafo.hu

Új szereposztással tér vissza a színpadra a Fiúk, a francia-magyar kettőséletű koreográfus, Frenák Pál egyik legizgalmasabb és legkedvesebb (a kritikán és rajtam kívül az elismerések alapján a szakmának is) darabja. Amit már két éve nem láthattunk. Cserébe a szünetért most új szereposztással láthatjuk: Nelson Reguera és Holoda Péter mellett most a társulattal már több előadásban együtt dolgozó Feicht Zoltán és az olasz származású, Franciaországban élő Leonardo Maietto lép színpadra, utóbbi először látható Frenák-darabban - kecsegtet a színlap.

Meg azzal is, hogy majd a fantasztikusan metszett férfitesteken túl megérthetünk valamit abból is, milyenek ezek a hímek: Macsók, Nárciszok vagy Herkulesek? Mindenesetre szépek. És igen, kissé reménytelenek is.

Aki többre kíváncsi az pedig trafózzon ma vagy holnap este.

Előadások: december 19-21, 20.00, Trafó