Tehetséges táncosok, lelkes koreográfusok, támogató színházak - a Gangaray Trambulin programja azt ígéri nemcsak a technikai felkészültséget, hanem a leendő művészek szakmai és emberi életútját is megpróbálja majd egyengetni. Hogy mennyire sikerül, november 7-én az Átriumban kiderül.

 

Fotó: Gangaray/ FB

Öt előadást készít a Gangaray Dance Company, Hámori József táncművész-koreográfus csapata az éveadban a Trambulin-program keretein belül. A cél: olyan fiatal művészek bemutatása és felépítése, akik bár tehetséges táncosok, mégsem jutottak idáig a hazai táncélet élvonalába. Azért, mert nem volt hozzá képzettségük, vagy azért, mert nem volt elég kiterjedt kapcsolatrendszerük. A Trambulin pedig mindkettőt feltupírozza.

Az első előadást Kun Attila koreográfus, a Közép-Európa Táncszínház frissen kinevezett művészeti vezetője rendezi. A K.A.land-ot három hét alatt rakták össze úgy, hogy a táncosok és a koreográfus korábban még soha nem találkoztak. A kalandos kezdet után Hámor József darabja következik, az ArTeRrOr-ból egy átszerkesztett, 13 táncosra írt koreográfia, az Ocean's Six+1.

Bemutató: 2013. november 7. ÁTRIUM FILM-SZÍNHÁZ 19.00