Help Sales ÁSZF

A világhírű rendezőnő a New York City Ballet együttesének virtuális tavaszi gálájához készített filmje - Justin Peck kimagasló szólójával - a társulat színházának zegzugait kutatja fel.

New York City Ballet sofia coppola

Ashley Bouder és Russell Janzen a "Concertant" duóban. Fotó: Philippe Le Sourd

kommentek: 0

Tovább olvasom

Nem is ünnepelhetné méltóbban a Pécsi Balett működésének 60. születésnapját, mint hogy az op-art festészet világhírű, pécsi születésű festőzsenijének ecsetjével festi meg önmagát. A Vasarely-etűdöket május végén láthatja a magyar közönség.

Pécsi Balett Vasarely

Fotó: Borbás Betti

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Trilógia befejező darabjával, a Solus Amorral nyitja meg kapuit május 20-án a kortárs előadóművészet egyik legfontosabb európai játszóhelye, a Festspielhaus St. Pölten.

Fotó: Recirquel Társulat

kommentek: 0

Tovább olvasom

Mi történik a szerelembe eső nőkkel? Mi történik egy kapcsolatban? Venekei Marianna új koreográfiájának témája a kapcsolódás: nők és férfiak találkozása, közös útja és egymásra hatása. A Tűzmadarak című koreográfia Stravinsky elragadó zenéjével szárnyal ezen a furcsa, néha télies, máskor izzasztóan nyárias, kiismerhetetlenül szeszélyes tavaszon. Online premier a Magyar Nemzeti Balett előadásában.

tűzmadarak venekei marianna

Fotó: Kummer János/ Magyar Állami Operaház

kommentek: 0

Tovább olvasom

2017 áprilisában mutatta be a Magyar Nemzeti Balett A kalóz című előadást. Az eredeti Petipa-darabot Anna-Marie Holmes és Solymosi Tamás dolgozta át. Május elsején most otthon is megnézhetjük az Opera Otthonra stream-sorozat keretében.

A kalóz/ Magyar Állami Operaház

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML