Help Sales ÁSZF

Ez a darab rólunk szól, az elmúlt hónapokról, azokról, akiket elveszítettünk. Lebegő testeink a színpad felett június 29-én a Nemzeti Táncszínházban.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Mindenki a teraszra!

A 2021-es trendhez igazodva teraszt nyit a táncművészet is. Könnyed nyári programokat ígér a Nemzeti Táncszínház programja július 14-22. között.

Fotó: PR-Evolution Dance Company

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Recirquel két előadásával nyitott újra a járvány lecsengése után a Müpa Fesztivál Színháza. Július 4 -ig még látható a szeretetről, a természetről és az univerzumról szóló Solus Amor, valamint az ember és az anyaföld kapcsolatát kutató My Land.

Fotó: Hirling Bálint

kommentek: 0

Tovább olvasom

Egy kibontakozóban lévő szerelem szívtelen eltiprása miatt fellázad a falu népe az erőszakos, kíméletlen és önző hatalom ellen. A Laurenciával, ezzel a szenvedélyes, nagyszabású, érzelmekkel teli darabbal várja először a közönséget az Erkel Színházban az újabb leállás után a Magyar Nemzeti Balett.

Fotó: Magyar Állami Operaház/ Kummer János

kommentek: 0

Tovább olvasom

Magával ragadta az online közlésforma az Országos Színháztörténeti Múzeumot is, egyszerre két sorozatban is követhetjük a magyar balett történetének legszebb pillanatait, Halász Tamás vezetésével.

Róna Viktor és Orosz Adél (Csipkerózsika,1967) Fotó: Magyar Állami Operaház Archívum

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML