Help Sales ÁSZF

A Pointe szerkesztősége idén 9 könyvet ajánl azoknak, akiket tényleg érdekel a tánc és jól beszélnek angolul. Természetesen nem hiányozhat a sztárbalerina, Misty Copeland gyerekkönyve sem a sorból!

Fotó: Henry Leutwyler

kommentek: 0

Tovább olvasom

Ráadásul ingyen. A felújított és új jelenetekkel bővített Kristály című újcirkusz mese a Müpa Home közvetítésében december 27-étől január 3-ig elérhető.

Fotó: Bánkúti Sándor/Index

kommentek: 0

Tovább olvasom

Idén tavasszal, amikor elkezdődött a karantén, a legtöbb táncművész kétségbeesett. Leálltak a próbák, bezártak a színházak, a közönség nagy része visszaváltotta a jegyeket. És nem lehetett tudni, meddig tart ez az egész. Merritt Moore, a los angeles-i születésű balerina, aki éppen ebben az időszakban szerzett doktorit atomfizikusként a Harvardon, azonban egészen másképp reagált: olyan robotot alkotott, akivel lehetséges együtt gyakorolni, duettet táncolni. A neve pedig Baryshnibot.

kommentek: 0

Tovább olvasom

A járvány őszi hulláma novemberben bezárásra kényszerítette a színházakat is. Az előadóművészek visszatértek az online streaminghez, az operaházi táncosok péntekenként live streammel várták a nézőket. Az Opera Café stábja a Tercett Trio Trois egyik próbáján járt.

Fotó: opera.hu

kommentek: 0

Tovább olvasom

Tíz éves a Feledi Project!

Feledi János első önálló alkotásának premierje 2010. december 8-án volt az egri Gárdonyi Géza Színházban. Az Idők folyamán sikere megerősítette őt abban, hogy saját útját kell járnia. A jubileumi évad azonban nehezen kezdődik.

Szálkák/ Makrai Péter fotója

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML