Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Három nő már forgószél

Februárban egy fiatal, belga társulat táncelőadását mutatja be a Trafó. A koreográfia 2020-ban elnyerte a Maeterlinck-díjat is, amelyet belga kritikusok ítélnek oda évről évre az évad legkiemelkedőbb táncelőadásának.

Leslie Mannès Thomas Turine Vincent Lemaître

Fotó: Hichem Dahes/ Trafó

kommentek: 0

Tovább olvasom

Búcsú Péter Mártától

A Frenák Társulat közölte a hírt, hogy február 14-én hajnalban elhunyt Péter Márta táncművész, publicista.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Csehov talán legismertebb drámáját mutatja be a tánc nyelvén a mindig kísérletező, nyughatatlan Feledi Project a Nemzeti Táncszínházban. Ki gondolta volna, hogy ez a test-felfedezőút már több mint 10 éve tart?

Feledi Project

Fotó: Szigeti László/ Feledi Project

kommentek: 0

Tovább olvasom

Tavaly novemberben már kiderült, hogy készül. Most pedig kiderült, hogy már nem kell tovább várni. Miközben megvalósult a beruházás, forgott egy dokufilm is az egyik legizgalmasabb új játszóhelyről, ami otthont ad a Magyar Nemzeti Balett kortárs darabjainak is. Az OPERA Eiffel Műhelyházáról szóló dokumentumfilm premierje már a Facebookon!

Eiffel Műhelyház

Fotó: Nagy Attila/Magyar Állami Operaház

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Velekei László-vezette Győri Balett egy két részből álló kortárs balett esttel nyitja meg az évet. Az első részben Virginia Woolf küzdelemeiben merülhetünk alá, a második pedig Lengyel Menyhért ismert történetének újból feldolgozásával találkozhatunk. A színtér egy metrómegálló, a tét: a vágy beteljesítése. A vágy pedig maga: Mimi.

Fotó: Ambrus László

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML