Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Bartók Tavasz meghívására ismét Budapestre látogat a világ egyik legismertebb kortárs táncegyüttese, a Batsheva Ensemble. A Naharin által kifejlesztett táncnyelv, a gaga, egyszerre gyógyíti és erősíti a testet és a lelket. A Batsheva Dance Company a Bartók Tavasz vendége lesz.

Ohad Naharin Three Bartók Tavasz frenák pál

Bartsheva Ensemble, Fotó: Ascaf

kommentek: 0

Tovább olvasom

Balettmester, koreográfus, 35 éve a magyar operaházi együttes tagja: Venekei Marianna lendülete és lelkesedése és szakmai elhivatottsága töretlen. A vágy villamosa című darabját januárban tűzi ismét műsorra a Magyar Nemzeti Balett.

Fotó: Emmer László/ Magyar Állami Operaház

kommentek: 0

Tovább olvasom

Nincs is igazi karácsony A diótörő című mesebalett nélkül. Idén már hagyományához hűen a Magyar Állami Operaház elküldte a magyar szociális intézményeknek is a mesebalett felvételét, hogy azok is megélhessék ezt a felemelő történetet, akik egyébként nem tudják színházban megnézni.

Forrás: Magyar Állami Operaház képgalériája

kommentek: 0

Tovább olvasom

Hólandia uralkodónője ugyanis elveszítette hitét az emberekben, nem tűri meg sem a nevetést, sem a bánatot. De az ilyen mesterséges világ sosem maradhat örökké fent, az emberi érzelmek betörnek a falak közé - immáron minden télen 2018 óta a Müpa Sátorban. Idén január 9-ig látható a Recirquel Kristály című darabja.

Fotó: Hirling Bálint / Recirquel Társulat

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Nemzeti Táncszínház húsz éve 2001. december 1-jén nyitotta meg kapuit a táncszerető közönség előtt. Azóta helyszínt váltott, de profilt nem, most is ugyanúgy a hazai táncélet legizgalmasabb, legtehetségesebb együtteseinek befogadó- és előadó helye. Az ünneplés egy dokumentumfilm-bemutatóval és egy jubileumi kiadvánnyal indult.

Nemzeti Táncszínház

A kötet és a film bemutatója a Nemzeti Táncszínházban. Fotó: Kaszner Nikolett

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML