Help Sales ÁSZF

Különleges műsorral várja a táncrajongókat a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek május 7. és 24. között, amikor is a hazai táncszcéna számtalan jelentős együttese megmutatja magát. Az előadásokat a világ bármely részéről ingyenesen követhetik a nézők a fesztivál honlapján.

Fotó: Lakatos János/ Herkovics Eszter Adria

kommentek: 0

Tovább olvasom

Évről évre más neves alkotó kapja meg a megtisztelő feladatot, hogy a Tánc viágnapján üzenjen a világ összes táncművészének, koreográfusának és természetesen a közönségnek. Idén Friedemann Vogel üzent: "Mégis, amikor valami értékeset elvettek tőlünk, pontosan akkor értékeljük azt, hogy valóban mennyire fontos az, amit csinálunk, és mit jelent a tánc a társadalom egészének."

Fotó: Youn Sik Kim

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Szegedi Kortárs Balett együttesének vezetője üzent a Tánc világnapja alkalmából. "Időnként sokkal könnyebb kifejezni magunkat a mozdulatok nyelvén, mint szavakban" - állítja.

Juronics Tamás

Fotó: Tarnavölgyi Zoltán/ Szegedi Kortárs Balett

kommentek: 0

Tovább olvasom

Egy világhírű történet legendás előadóktól: ma este látható a (Lady) Macbeth legelső, 2008-as felvétele.

Fotó: Gyulai Hírlap, Rusznyák Csaba

kommentek: 0

Tovább olvasom

Rendhagyó, online gálaműsorral köszönti A Tánc Világnapját a Magyar Táncművészek Szövetsége és a Nemzeti Táncszínház. Ma este az is kiderül, kiket díjazott a szakmai zsűri 2020-ban.

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML