Harminc előadás és egy fesztivál: a Magyar Állami Operaház Gyermekkarának hagyományos minikoncertje nyitja meg a Diótörő-fesztivált advent első vasárnapján a budapesti Erkel Színház előtt.

Fotó: Magyar Állami Operaház

kommentek: 0

Tovább olvasom

Amikor mások már hosszú órákat töltöttek a rúd mellett gyakorlatozva, ő még a grundon focizott, és eszébe sem jutott, hogy egyszer majd balettművészként diplomázik. Kóbor Demeter Drezda és Varsó után visszajött Budapestre, itt kezdte el az évadot. Megkérdeztük, hol érzi jól magát.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Berlinben született, Budapestre járt egyetemre, Csehországban kezdte el a pályát. Ebben az évadban megérkezett második otthonába, Magyarországra. Sawatzki Aglaja a pályakezdés viszontagságairól és a magyar nyelv szépségéről beszélt nekünk.

Fotón Sawatzki Aglaja/ Don Quijote szerepében.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Készülnek a Macskák!

Már egy hónapot sem kell várni és a magyar nézők is láthatják Andrew Lloyd Webber viághírű musicaljének film adaptációját. A Macskák című filmmusical alkotói most egy új trailert dobtak a piacra.

cats musical andrew lloyd webber

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Magyar Nemzeti Balettintézet növendékei már hosszú hetek óta "Diótörő-lázban" égnek. Ők azok, akik a következő hónapban vidámsággal, játékkal és persze karácsonyi hangulattal töltik majd meg az Erkel tereit. Mert A diótörő nélkül nem is érkezne meg az ünnep.

Fotó: Nagy Attila

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML