Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Balett baba mellett

Öt hónapos kisfia mellett a Karamazov testvérek egyik főszerepét táncolja, bemelegítés gyanánt pedig május végén már láthattuk, Dianaként a Sylviában. Sarkissova Karinát kérdeztük Grusenykáról, családról, gyereknevelésről és a táncművészetről.

Fotó: Gács Tamás

kommentek: 0

Tovább olvasom

Levél egy férfihoz

Egy férfitől, aki meghatározta a 20. század táncművészetét. Egy férfitől, akit először keblére ölelt, majd elhajított a cári Oroszország. Egy férfitől, aki mindent elveszített, mert egy magyar nőbe szeretett bele. Nem csak az egzisztenciáját, az eszét is. Vaclav Nizsinszkij lenyűgöző és félelmetes életét egy másik legenda, Mikhail Barisnyikov kelti életre. A Levél a férfihoz (Letter to a man) premierjét idén júliusra ígérte a The New York Times.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Csak zsarnok adhat népének békét és boldogságot, a nép pedig önfeledt boldogsággal fizet szabadságával. Ha tehetné, újra és újra megfeszítené Krisztusát, hogy ne kelljen saját döntéseit, és azok következményeit vállalnia. A Karamazov testvérek második felvonása több egy családi drámánál - a társadalom alapvető filozófiai kérdéseit veti fel. Premier után.

Fotók: Nagy Attila, Pályi Zsófia

kommentek: 0

Tovább olvasom

Kánikula ellen fesztivál

Magyar. A tizenegyedik. Győrben. Csupa tánc. Akinek elege van a kánikulából, aki szeretne egy kicsit gyönyörködni, vagy nem látta még a Ne bánts! című előadást, annak a jövő héten Győrben a helye, mert a magyar tánc most odaköltözik - és ami még szebb, a gyerekek is, mert az Első Magyar Gyermek Táncfesztivál is elkezdődik ezzel egy időben, egy helyen.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Három fiú: egy hedonista, egy katona és egy pap. Testvérek. Az apjukat látogatják meg. Az apát viszont megölik. Melyikük tette? Nyilván mindenki rájött már, hogy a világirodalom egyik legismertebb történetéről van szó. A Karamazov testvérek most, június 20-ától az Erkel színpadán látható újra. A három főszereplőt kérdeztük.

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML