Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Február 25-én, hétfőn este a Magyar Nemzeti Baletté a Nemzeti Táncszínház vadiúj épülete. A Budapest Táncfesztivál keretein belül Hans van Manen 5 tangója, Sharon Eyal és Gai Behar Bedroom Folk-ja és William Forsythe A tökéletesség szédítő ereje című darabja lesz látható.

MNB A tökéletesség szédítő ereje Bedroom Folk 5 tangó

Fotó: Hrotkó Bálint/ Táncművészek: Ishizaki Futaba, Uehara Emi, Bakó-Pisla Artemisz, Asai Yuka, Kekalo Iurii, Starostina Kristina, Majoros Balázs, Molnár Dávid/ CAFe Budapest

kommentek: 0

Tovább olvasom

"Új programokat álmodni"

Február közepén debütál a Nemzeti Táncszínház új épülete, nem is akármilyen programsorozattal: itt rendezik meg ugyanis a tavasz egyik legrangosabb hazai tánceseményét, a Budapest Táncfesztivált. A Magyar Nemzeti Balett együttese egy klasszikus válogatással és egy modern esttel is várja a közönséget ezekben a napokban. Az új helyszínről Solymosi Tamás balettigazgatót kérdeztük.

Fotó: Kaszner Nikolett

kommentek: 0

Tovább olvasom

Zágráb, Budapest, New York és persze az "Operát az Operából!" címet viselő turné, ami a vidéki városokba viszi el az operaházi társulatot - ismét sűrű a szezonkezdés a Magyar Nemzeti Balettben. Solymosi Tamás balettigazgatót kérdeztük premierről, változásokról és tervekről.

Fotó innen.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Céltudatos, lenyűgöző munkabírású, igazi krízismenedzser - Kosyreva Diana mindig ott van, ahol éppen szükség van rá. A fiatal balerina a Bolsoj Színházból érkezett Budapestre szeptemberben, a napokban pedig már bemutatkozott a MÜPA színpadán a GIF (Girls in Focus) című előadásban.

MNB GIF

kommentek: 0

Tovább olvasom

Moszkvában hős voltam

A júniusi Nagy Iván Balettgálán debütált a Budapesten, de akkor még a neves moszkvai Nagyszínház (Bolsoj) együttesének tagja volt. Most a Magyar Nemzeti Balett társulatával készül fel a New York-turnéra, első szerepét pedig A víg özvegy Danilójaként alakítja majd a Magyar Nemzeti Balett soraiban. Tsvirko Igort kérdeztük balettról, költözésről, változásról és fejlődésről.

MNB Magyar Nemzeti Balett

kommentek: 0

Tovább olvasom
12345
»

HTML