Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legalábbis megcsodálni, milyen izgalmas lehet az őrület. Pláne, ha másoké, pláne, ha a mások a megőrülést művészi szinten űzik. Három darab, két koreográfus, egy este: a Total Dance májusban az Erkel színpadán.

Fotó: Csibi Szilvia, Nagy Attila, Pályi Zsófia

kommentek: 1

Tovább olvasom

Alig másfél éve dolgoznak mestereikkel, de életük első versenyén máris felállhattak a dobogó legfelső fokára. A Magyar Nemzeti Balettintézet növendékei a bécsi VIBE balettversenyről a különdíjak mellett három első és két második helyezéssel érkeztek haza.

Magyar Nemzeti Balettintézet Magyar Nemzeti Balett Vaganova iskola VIBE verseny

Fotó: Radina Dace

kommentek: 0

Tovább olvasom

Kalandok háza

Még csak öt éve indult, mégis több mint 200 ezer középiskolást utaztatott az opera világába az OperaKaland. A forma és a cél marad, a tartalom változik: idén a Magyar Nemzeti Balett kalauzolja a diákokat. Utánajártunk, hogy mi történt ebben az öt évben és mi várható a BalettKaland előadásain.

Fotó: Csibi Szivia

kommentek: 0

Tovább olvasom

Mark Morris, az ünnepelt amerikai koreográfus Beatles-balettje ezekben a napokban indult el, hogy meghódítsa a hazai közönség szívét. Miért éppen Pepperland?

Fotó: Gareth Jones

kommentek: 1

Tovább olvasom

A lány gyönyörű. Esküvője előtt udvarlóját megöli egy harcban edzett kán, akinek szívében soha nem tapasztalt szenvedély lobban, amikor megpillantja őt. De a kánt is várja otthon háremének legszebbje. A bahcsiszeráji szökőkút márciusban ismét a Magyar Nemzeti Balett repertoárján.

Szerelem féltékenység és tragédia bahcsiszeráji szökőkút magyar nemzeti balett dráma szerelem féltékenység orosz irodalom Puskin

Fotó :Berecz Valter

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML