Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Év végi elfogyatkozás 

Mindenki másért és máshogyan partizik. Mindenki másképp és máshogyan szeret. Másképp és máshogyan gyűlöl. Miért épp ez a három dolog izgalmas? Molnár Csaba koreográfusnak pont van egy válasza.

Fotók: Dusa Gábor

kommentek: 0

Tovább olvasom

Kislányból nagylány lesz

Hat évtized után új ruhába öltözik A diótörő. A megújult Diótörővel, szabadtéri fesztivállal, jótékonysági eseményekkel és nagykoncerttel - és persze látogatóival együtt - ünnepi az Opera az adventet. A szombati premier előtt tudj meg mindent a régi-új darabról!

kommentek: 2

Tovább olvasom

Anyádék rajtam keresnek

Hétköznap. Sőt, még egy kicsit a hétköznapnál is hétköznapibb. Hányféleképpen hangzik el az a mondat köztünk? Szeretők között, barátok között, házastársak között, testvérek között. Mikor kedves és mikor dühödt az intonáció? Kivel kacsintunk össze? Ki a hülye, te vagy kinek az anyja? Cuhorka Emese válaszol, mert a sok kérdés darabot szült.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Lenyűgöző mozdulat-képek

A táncban edződött, lágy ívűre izmosodott testeknél csak egy nagyobb szépség van, amikor ezek a testek más testeket formáznak. Fákat például. Vagy tüzet és vizet. A Design-Dautore online magazin ezúttal különleges fotókat és fotósokat mutatott be, táncművészetben ábrázolt természetet, hideg terekben egymásra kunkorodó testeket, egy-egy friss és izgalmas nézőpontot.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Jövő héten havazás

Legalábbis az Operában. Eljött a várva várt Diótörő-szezon, minden gyerek és szülő legkedvesebb fűszeres forraltbor és sült gesztenye illatú, advent- és karácsonyt váró, mesebalett-néző estéje. Mert nincs karácsony karamell-cukorka, marcipán, kandiscukor és pörkölt mandula nélkül, vallja Petipa.

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML