Évek óta ismerik egymást, mégis csak egy Diótörő hozta össze őket néhány éve. Felméry Lili és Balázsi Gergő Ármin most nem a balettről, hanem szerelmük kibontakozásáról mesélt az Opera Cafénak.

Fotó: Andráska Krisztián EC: V.évfolyam 4.szám forrás:http://eskuvoclassic.hu/eskuvoi-sminkest-keresel-megmutatjuk-hogy-kire-biznank-a-menyasszonyokat-iii-resz/

 

Bármit megtennék érte, még nem volt az életemben ilyen nő - 

Balázsi Gergő Ármin magántáncos az évad legjobb végzőseként búcsúzott a Táncművészeti Főiskoláról (ami azóta már egyetemi rangot kapott) és rögtön, 18 évesen már az Operaházba került. Karrierje szélsebesen ível felfelé, ma már első magántáncos, sőt 2016-ban az évad legjobb pályakezdőjének szóló elismerést is megkapta. (Interjúnk vele itt.)

Fotó: Emmer László

Menyasszonyával, Felméry Lilivel már a főiskolai évek alatt megismerkedtek, de kapcsolatuk csak az Operaházban – A diótörő próbáinak idején – kezdődött. Felméry Lili magántáncosnő 2008 óta tagja a Magyar Nemzeti Balett együttesének, 2015/16-ban az évad Étoile-jának is választották. De már 2010-ben egy hatalmas elismeréssel, Junior Prima díjjal jutalmazták, és 2011-ben a legígéretesebb pályakezdő táncművésznek választotta a Magyar Táncművészek szövetsége. (Interjú vele itt.)

Szerelmükről és jövő nyárra tervezett esküvőjükről mesélnek az Opera Cafénak.