Van, aki fut, mások isznak vagy drogoznak, Szergej Polunyin tetováltat. A balett fenegyereke ezúttal a CNN-nek adott interjút és karrierje mellett arról is beszél, hogyan éli túl a legrosszabb napokat. 

Fotó: DANIL GOLOVKIN/Vogue Russia

 

Ha nagyon mélyen vagy, akkor csak csináltatsz néhány tetkót és ez egy-két napra elég adrenalinnal tölt fel. Aztán már azt veszed észre, hogy boldog vagy.

Polunyin, az ukrán származású táncos sosem akart jófiú lenni, sosem akart senkinek megfelelni, legalábbis ezt mondja magáról.

A tökéletlenséget szeretem ebben a világban -

állítja a CNN-nek adott interjújában. Polunyin először 2010-ben került reflektorfénybe, mikor 19 évesen, a Royal Ballet legfiatalabb első táncosaként lépett a világot jelentő deszkákra. Nem sokat töltött ott, mindössze két évet, mikor hatalmas botrányok közepette távozott. (Erről írtunk mi is itt.)

Fotó: Mario Sorrenti/ Vogue for Paris

A tetkók a 27 éves táncos történetének teljes térképrendszerét rajzolják ki. Szerelmek, csalódások kitörölhetetlen emlékei. 

Natasha- ez a név szerepel kézfején. 

Natasha csodálatos balerina, egy igazi sztár. Valaki, akit szerettem, akivel aztán vitáztunk. Megpróbáltam levetetni a nevét....

Fotó: Mario Sorrenti/ Vogue for Paris

Polunyin két év depresszió (rossznyelvek szerint a drogfüggőségből való kiszabadulás) után aztán újra feléledt, az Igor Zelenszkij vezetésével működő Stanislavsky Moscow Music Theatre táncosa lett. (Zelenszkij képmása a jobb vállát díszíti.)

Láthattuk – Steven Cantor rendezésében – a "Dancer" című dokumentumfilm szereplőjeként, aminek forgatásán azt nyilatkozta, reméli, ez csak a kezdet, szívesen forgatna még több filmet. 

És íme, a CNN-riport: