Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rendhagyó, online gálaműsorral köszönti A Tánc Világnapját a Magyar Táncművészek Szövetsége és a Nemzeti Táncszínház. Ma este az is kiderül, kiket díjazott a szakmai zsűri 2020-ban.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Rényi András művészettörténész, esztéta a tánc határterületeinek megismerésére hívja az érdeklődőket az eTrafó ingyenes webináriumának február 10-i kiadásában.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Idén tavasszal, amikor elkezdődött a karantén, a legtöbb táncművész kétségbeesett. Leálltak a próbák, bezártak a színházak, a közönség nagy része visszaváltotta a jegyeket. És nem lehetett tudni, meddig tart ez az egész. Merritt Moore, a los angeles-i születésű balerina, aki éppen ebben az időszakban szerzett doktorit atomfizikusként a Harvardon, azonban egészen másképp reagált: olyan robotot alkotott, akivel lehetséges együtt gyakorolni, duettet táncolni. A neve pedig Baryshnibot.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Már elérhető a Nemzeti Táncszínház streamje, a TáncszínházON. Ráadásul ingyenes. Keresd az #eztlatnodkell-t!

kommentek: 0

Tovább olvasom

Valódi, igazi, személyes, szabadtéri táncestekre látogathatunk július közepétől a Nemzeti Táncszínház jóvoltából. Persze megszokhattuk már, hogy az intézmény nem hagy minket tánc nélkül nyáron sem, éveken keresztül mentek a Karmelita udvar táncestjei, de ez most egészen különleges sorozat. Főként azért, mert hónapok óta csak online előadásokat nézhetünk.

Duna Művészegyüttes

Fotó/Forrás: Duna Művészegyüttes

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML