A tánc az szex. A tánc persze mozgás és közösségi élmény, meg mindenféle energetikai és pszichés trutty is, de azért a tánc nyilvánvalóan szex. Nem is csoda, hogy a tudomány rákapott a tánckutatásra, és a szerencsétlen izomsorvadásos kutatók igyekeznek megtalálni azt a tánctechnikát, amivel sikerül végre néhány órára kitörniük a fehéregerek idegtépő világából. 

Brit tudósok  azt vizsgálták: milyen táncmozdulatokkal tudják elhitetni a pasik, hogy aztán már az ágyban is jók lesznek. Először 3D-s kamerával lefilmezték a srácokat, aztán animált avatarrá változtatták őket, hogy a csillogó szempárok és a Gucci-öltönyök ne zavarhassák meg a tesztalanynőket, akiknek pedig az volt a feladatuk, hogy értékeljék a teljesítményt. (Említett tudósaink azt már nem is kérdőjelezik meg, hogy a tánc a pasik reprodukciós képességét, életerejét, egészségi állapotát jelzi a nőknek.)

Szóval innen indultak el és annak alapján, hogy a nőknek (szám szerint 35-nek) bejönnek-e a pasik, megkonstruálták a csábító mozgású machót és a riasztó mozgású gnómot. ( És ennek meghatározott arányú ötvözete a te életed párja is...)

Az eredmény: annál jobban tetszik a nőnek a férfi mozgása, minél nagyobb, és minél szélesebb mozdulatokat végez bal vállával és csuklójával, a nyakával és a törzsével, illetve minél változatosabban mozgatja ezeket a testrészeket. De az is játszik, hogy elég gyorsan mozgatja-e jobb térdét... Ez alapján persze képtelenség vizualizálni a tökéletes pasit, úgyhogy szép ki szemléltető videót készítettek nekünk a férfi sorsot megváltani igyekvő tudósok.

A jó táncos önfeledten szeletel, a rossz táncos pedig valami szomorú buffaloban nyomhatja.

Szóval figyeljétek a bal lábat, a bal csuklót, a törzset és a jobb térdet...!