Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kis balettosok nagy sikerei

Két első, két második, egy harmadik és két döntős helyezést is megnyertek a berlini TANZOLYMP nemzetközi balettversenyen a Magyar Nemzeti Balettintézet növendékei. Az OperaCafé stábja várta őket a budapesti reptéren.

Magyar Nemzeti Balettintézet Tanzolymp

Forrás: Magyar Nemzeti Balettintézet

kommentek: 0

Tovább olvasom

Édesbús búcsú ez. Gyönyörű és megrendítő egyszerre, ahogy az átalakítás előtt álló Drechsler-palota elköszön múltjától, régi növendékeitől, az operaházi balettművészektől. Ezeken a fotókon találkozik a jelen és a történelem.

Fotók: Hargitay Olivér / DVM Group

kommentek: 0

Tovább olvasom

Négy évvel ezelőtt kezdett tanulni a Nemzeti Balettintézet első osztálya az Operaház balettmestereitől. Az elmúlt évek egyre több új növendéket és rengeteg elismerést hoztak. 2019-ben ötven új táncospalánta kezdte el a munkát, derült ki az Opera Café riportjából.

Nemzeti Balettintézet Radina Dace Opera Café

A kép a Tavaszköszöntő gálán készült.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Klasszikus tánc, karakter-, sztep- és modern tánc - ebből a négy tárgyból tettek vizsgát a Magyar Nemzeti Balettintézet növendékei május végén. Az OperaCafé adásából kiderül, hogy ki izgult jobban: ők vagy felkészítő tanáraik.

A kép a "Tavaszköszöntő" gálán készült.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Idén is tarolt a Magyar Nemzeti Balettintézet csapata a bécsi VIBE nemzetközi versenyen, ezúttal egy arannyal, két ezüsttel és egy különdíjjal érkeztek meg Budapestre a fiatal balettnövendékek.

A kép egy videoklip-forgatáson készült, forrás: Magyar Nemzeti Balettintézet FBoldal

kommentek: 0

Tovább olvasom
«
12

HTML