Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legutóbb arról számoltunk be, hogy Gergye Krisztián fest. Performanszaiban most kortárs magyar festők képeit fogalmazza át a fizikai mozgás terében, az első darabot Szüts Miklós egyik képe inspirálta.

gergye krisztián

Fotó: Gergye Krisztián

kommentek: 0

Tovább olvasom

Mindenki zseni. De ha egy halat az alapján ítélsz meg, hogy milyen képességei vannak a fára mászáshoz, akkor az egész életét abban a hitben éli le, hogy hülye - ezt a gondolatot Einsteinnek tulajdonítják, és függetlenül attól, hogy valójában ki a szerzője, általában okos és igaz. Kivéve Gergye Krisztiánt. Mert ő az a hal, aki bármikor felmászik a fára.

Fotó: Dömölky Dániel, forrás: Marie Claire

kommentek: 0

Tovább olvasom

Bizarr nemzetközi gesamtkunstwerkre invitál Gergye Krisztián Társulata, fordítója a Google Translator, gerince pedig Ima Európa. Gergye legutóbb az Opera Amoraléval borzolta a kedélyeinket. Hasonló erejű beavatkozást várunk most is, a Raped Europeans című előadáson.

Fotó: Kővágó Nagy Imre

kommentek: 0

Tovább olvasom

Fotók: Átrium Film-Színház, Kincses Gyula

Virtuóz, öntörvényű, az utolsó sistergésig átgondolt és az elviselhetetlenségig határátlépő - Gergye Krisztián egyfelvonásos kortárs táncoperája, az Opera amorale minden érzékszervet és ideget megrág, aztán elegánsan kiköpi a nézőjét a legabszurdabb, legfülsiketítőbb kismagyar abszurditásba.

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML