Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Töretlen hittel várja, hogy a klasszika visszakerüljön az őt megillető helyre, hogy kinevelődjön egy új, balettet szerető generáció, és a kor, amiben élünk visszataláljon a művészethez - Mirzoyan Albert július óta dolgozik a Magyar Nemzeti Balett együttesével, most, A hattyúk tava előadások előtt beszélgettünk vele.

mirzoyan MNB A hattyúk tava Erkel

Fotó: Mirzoyan Albert

kommentek: 0

Tovább olvasom

Legalábbis megcsodálni, milyen izgalmas lehet az őrület. Pláne, ha másoké, pláne, ha a mások a megőrülést művészi szinten űzik. Három darab, két koreográfus, egy este: a Total Dance májusban az Erkel színpadán.

Fotó: Csibi Szilvia, Nagy Attila, Pályi Zsófia

kommentek: 1

Tovább olvasom

1982 óta április 29-én különleges programok várják a táncművészet kedvelőit, hiszen ez egy kiemelt nap: A Tánc világnapja. Góbi Rita a hídra vonul, a balett szerelmesei pedig az Erkelbe.

A Tánc Világnapja Erkel Színház Góbi Rita

Fotó:Berecz Valter, Nagy Attila/ A bahcsiszeráji szökőkút

kommentek: 0

Tovább olvasom

Kéjsóvárok estéje

Mese egy nimfáról, egy szatírról és egy szerelmes pásztorról: a Sylvia elűzi a rosszkedvet, meghozza a tavaszt, kicsit ironizál az emberi gyengeségeken, és szinte észrevétlenül megszeretteti velünk a balettet.

Fotók: Nagy Attila és Pályi Zsófia

kommentek: 0

Tovább olvasom

Fotó: Csibi Szilvia, Operaház

Gyönyörű táncosok, megragadó, tónusos képek, "slágerkoreográfiák" öt kellemes, rövidre fogott, ügyesen szerkesztett részben - a szívfacsaróan lerobbant Erkel Színház hangulatának édes kontrasztja az Öt tánc, a Magyar Állami Operaház közönségcsalogató nagy dobása.

kommentek: 0

Tovább olvasom
«
12

HTML