Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Androgüntől királynőig

A klasszika fizikai értelemben az otthona, a modern a lelki minősége - Kristina Starostina az elmúlt hónapokban a Bedroom Folkban, a Trójai játékokban, a Giselle-ben és A bahcsiszeráji szökőkútban is elkápráztatta a közönséget. Arról kérdeztük, melyik szerep jelentett számára igazán nagy szakmai kihívást.

kristina starostina bedroom folk A bahcsiszeráji szökőkút Giselle

Fotó: Hrotkó Bálint/ CaFe Budapest

kommentek: 0

Tovább olvasom

Február 25-én, hétfőn este a Magyar Nemzeti Baletté a Nemzeti Táncszínház vadiúj épülete. A Budapest Táncfesztivál keretein belül Hans van Manen 5 tangója, Sharon Eyal és Gai Behar Bedroom Folk-ja és William Forsythe A tökéletesség szédítő ereje című darabja lesz látható.

MNB A tökéletesség szédítő ereje Bedroom Folk 5 tangó

Fotó: Hrotkó Bálint/ Táncművészek: Ishizaki Futaba, Uehara Emi, Bakó-Pisla Artemisz, Asai Yuka, Kekalo Iurii, Starostina Kristina, Majoros Balázs, Molnár Dávid/ CAFe Budapest

kommentek: 0

Tovább olvasom

Mindenkinek mást jelent ez a darab. Nemcsak férfi és nő viszonyáról, nemcsak a hálószobáról, nemcsak kapcsolatokról szól. Mindenkinek a saját értelmezését kell megtalálnia - Olivia Anconát, a Bedroom Folk betanító balettmesterét kérdeztük tapasztalatairól.

bedroom folk magyar nemzeti balett interjú

Fotós: Hrotko Bálint/ Táncművészek: Ishizaki Futaba, Uehara Emi, Bakó-Pisla Artemisz, Asai Yuka, Kekalo Iurii, Starostina Kristina, Majoros Balázs, Molnár Dávid/ CAFe Budapest

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML