Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Duda Éva a táncművészet eszközeivel idézi meg a legendás Frida Kahlo máig inspiratív, nagy hatású energiáját. A Nemzeti Táncszínházzal kooperációban a társulat ezúttal egy rendkívül sokrétű és izgalmas előadásra készült FRIDA, az élet múzsája címmel.

Foto credit: Duda Éva Dance Company

kommentek: 0

Tovább olvasom

Frida Kahlo élettörténete az lemúlt évtizedben majdnem olyan népszerűvé vált, mint művészete. Duda Éva egy új koncepció mentén foglalkozik Frida Kahlo művészetével: A Frida, az élet múzsája című darabot a Nemzeti Táncszínházzal együttműködésben mutatják be.

Jelenet A kastélyból

Fotó: Dömölky Dániel

kommentek: 0

Tovább olvasom

A felszínen minden csodaszép, a felszín alatt viszont káosz és romlottság uralkodik. Duda Évát a "társadalmi krízistánc" a Kult50-be repítette.

Fotó: Duda Éva

kommentek: 0

Tovább olvasom

Van-e hatással a klímaváltozás a táncművészetre? Vélemény nélkül hagyhat-e egy ilyen fontos témát a művészet? Ha nem, akkor mit mondjon róla? Kiderül a Trafóban! Mert "minden azon múlik, hogy épp milyen szemüvegen keresztül nézzük a világot".

klímahelyzet wonderland duda éva

Fotó: Dömölky Dániel

kommentek: 0

Tovább olvasom

Tíz év Csodaországban

Húsz éve van a pályán, tíz éve irányít saját társulatot. Igazi küzdő, igazi "sohafelnemadó", igazi kísérletező. Duda Éva most ünnepli együttesének tizedik születésnapját, Csodaországban.

wonderland duda éva

Fotó: Csányi Kriszta/ Trafó

kommentek: 0

Tovább olvasom
«
123

HTML