Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szerinte nincs olyan helyzet, kapcsolat, történet, amit nem lehet tánccal kifejezni. Szerintünk pedig ő az kortárs koreográfusok között az egyik legizgalmasabb. Emanuel Gat sem műfaji, sem technikai, sem érzelmi korlátokat nem ismer. A francia koreográfus-ikon ismét a Trafóban.

Fotó: Trafó

kommentek: 0

Tovább olvasom

Gabriel Romero 11 éves, táncművésznek készül. Ő az egyedüli fiú a tréningeken, de ez egyáltalán nem tántorítja el. Billy Elliotként küzd azért, hogy azzal foglalkozhasson, amire született.

kommentek: 0

Tovább olvasom

És hány királyfi van egyáltalán? Képesek vajon az emberek a saját lábukra állni, és az illúzió helyett a valóságot választani? Hányféle és milyen minőségű kapcsolat alakulhat ki ember és ember között? Bartók zseniális zeneművére, A fából faragott királyfira ezúttal a világhírű koreográfus, Frenák Pál készített koreográfiát.

Fotó: Nagy Attila

kommentek: 0

Tovább olvasom

A legtöbb balettművész étkezési zavarokkal küzd - ezt most nem laikusok mondják, hanem a sztárbalerina, Misty Copeland. Nehéz minden nap megfelelni, teljesíteni, a feszültséget pedig konstruktív módon megélni. Nehéz úgy élni, hogy a tested van a középpontban. Misty új könyvének turnéja apropót adott arra, hogy nyíltabban és őszintébben beszéljen azokról a titkokról, melyekről még a kulisszák mögött is inkább hallgatnának.

misty balett étkezés the ballerina body

fotó: Henry Leutwyler

kommentek: 0

Tovább olvasom

Ugyanis ez a (világ)nap a táncé. Az idei év üzenetét a közelmúltban elhunyt Trisha Brown munkatársa, Susan Rosenberg állította össze - a koreográfus írásait felhasználva.

Fotó: The Times

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML