Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akkor az újrakezdett élet körül ott settenkedik a tragédia, a csalódás, a bűntudat és a halál? Mi történik, ha egy új szerelem vet véget egy működő(nek látszó) házasságnak? Megőrizhető az érzés, az új társ, vagy törvényszerű a bukás? Az 1870-es évek tolsztoji Oroszországában egyértelmű és szívettépően tragikus a válasz. Az Anna Karenina ismét az Opera színpadán.

Fotó: Csillag Pál

kommentek: 0

Tovább olvasom

Egy gyűrű mind felett

Szuperhősökkel és szuperhősnőkkel csábít minket a Magyar Nemzeti Opera és a Magyar Nemzeti Balett társulata a következő évadban, ezúttal nem az Operaházba. Merthogy az Andrássy úti épület is új ruhát kap. Ma kinyílt a kincsesláda, amiben a következő évad premierjei és ősbemutatói rejtőztek.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Nézőként engem sokkal jobban érdekel a rizikóvállalás, mint a sikeres előadás, ami semmi újat nem tanít - Jérôme Bel koreográfus szavai ezek, amiket a legújabb Gala című darabjával kapcsolatban mondott. Profik és amatőrök a színpadon. A cél közös: saját testtel táncolni.

Fotó: Dorothea Tuch/ Helyszín: Berlin, HAU

kommentek: 0

Tovább olvasom

Idén a hagyományos Pas de Trois előestéjén látja vendégül az Opera az alternatív táncosokat és a független társulatok produkcióit, a műsor második felében pedig a Magyar Nemzeti Balett egyik ifjú koreográfusának alkotása lesz terítéken. Ha itt a TáncTrend, akkor beköszöntött a tavasz!

Fotó: Veres János/ Bozsik Yvette: Orfeusz és Euridiké

kommentek: 0

Tovább olvasom

A nők már nem akarnak csontsoványak lenni, nem szeretnének a kifutók sztármodelljeire hasonlítani. A nők erős, tónusos testre vágynak - ezt állítja Misty Copeland. Az American Balett Theater mágikus kisugárzású csillaga ismét könyvet írt.

Fotó: Henry Leutwyler/ First Mistygram of 2016

kommentek: 5

Tovább olvasom

HTML