Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy tél, amit érdemes várni

Számos izgalmas előadással bővül a Müpa téli tánckínálata, visszatérnek népszerű tánc- és újcirkuszi produkciók, és újabb fejezettel folytatódnak a már megszokott sorozatok is. Szeptember végén már lehet tervezni a decembert.

Fotó: Nagy Attila/ Müpa

kommentek: 0

Tovább olvasom

Ma van a tánc világnapja! A Müpa is ünnepel: fotóválogatással köszönti a táncművészeket és a táncszerető nézőket. Sőt, a Müpa Home-on keresztül egy premier is jut mára, Vincze Balázs Faust, az elkárhozott című koreográfiája.

Müpa a tánc világnapja

Fotó: Körtvélyesi László

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Recirquel az idei téli szezonban visszatért a Müpa előtti óriási cirkuszi sátorba, az év végi ünnepek hangulatát idéző Kristály című produkciójával. Még mindig kérdés, hogy sikerül-e felmelegíteni a jégbe zárt szíveket így év végén.

ajánló müpa recirquel

Kép: Müpa/ Recirquel

kommentek: 0

Tovább olvasom

Zágráb, Budapest, New York és persze az "Operát az Operából!" címet viselő turné, ami a vidéki városokba viszi el az operaházi társulatot - ismét sűrű a szezonkezdés a Magyar Nemzeti Balettben. Solymosi Tamás balettigazgatót kérdeztük premierről, változásokról és tervekről.

Fotó innen.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Érzékenység és finomság, könnyedség és lágyság, harmónia és erő - a Magyar Nemzeti Balett új kortárs estje a női minőség sokféleségét, kifürkészhetetlenségét és gyönyörűségét állítja a középpontba. Lányokat, akik csodálatos nők és tökéletes balerinák egyszerre. A GIF (Girls in Focus) szeptember 12-én szerdán látható először a MÜPÁ-ban.

GIF girls in focus MÜPA Magyar Nemzeti Balett

Fotó: Csibi Szilvia, Herman Péter

kommentek: 0

Tovább olvasom
«
12

HTML