Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"Szeretnék egy átlagos huszonéves balerina lenni, de nem áltatom magam azzal, hogy az emberek másképp látnak. Ahogy anyám mondta, sosem ígértem, hogy az életed könnyű lesz" - Michaela DePrince Sierra Leonéban született, akkor, amikor ott polgárháború dúlt. Akkor mindent elveszített. Most pedig őt ünnepli a fél világ.

Fotó innen.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Már csak néhányszor látható A kalóz az Operaház színpadán. A világhírű koreográfus, Anna-Marie Holmes darabját április 21-én mutatta be a Magyar Nemzeti Balett, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. De miért is izgalmas A kalóz?

Kép forrása: Opera

kommentek: 0

Tovább olvasom

11-en a legjobbak között

Melyik előadás nyeri el idén a legjobb hazai koreográfiának járó Lábán Rudolf-díjat? Idén 11-en kerültek rá arra a listára, amiből a kritikusokból, szakírókból és esztétákból álló kuratórium válogat. Május 9-én minden kiderül!

Forte Társulat: Concerto/ Fotó: Pályi Zsófia

kommentek: 0

Tovább olvasom

Omar Robles az a fotós, aki szokatlan körülmények között készít képeket fantasztikus táncművészekkel. Ezúttal Hong Kongba utazott. Korábban követtük már New Yorkba, Mexikóba, Kubába. Ezt a szériát sem hagyjuk ki!

Fotók: Omar Robles

kommentek: 0

Tovább olvasom

Új ősz, új dráma

"A Ring gyűrűi" - ezt a fantázianevet viseli az Opera új évada. Sztorik és szuperhősök várják a balettimádókat a következő ősztől a Müpában és az Erkel Színházban, merthogy az Operaház nyáron már bezárja kapuit. Most pedig megszavazzuk a legjobb kreatívot - és megismerjük a hősöket.

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML