Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Giselle forever

A klasszikus balettirodalom egyik legismertebb, talán legnehezebb darabját próbálja ismét a Magyar Nemzeti Balett társulata. A Giselle az a romantikus nagybalett, ami nem hiányozhat egy klasszikus együttes repertoárjáról sem.

giselle

Fotók a cikkben: Magyar Állami Operaház

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Budapest Táncfesztivál legjobban várt produkciója Ladányi Andrea szerzői estje, a Divided Time. A Kossuth-díjas balettművész azt firtatja, hogy mennyi múlt fér bele egy estébe, rámutatva kivételes pályafutásának legszebb és legfontosabb pillanataira. Premier október elsején a Nemzeti Táncszínházban.

Fotó: Nemzeti Táncszínház

kommentek: 0

Tovább olvasom

Párizs felett Nathan Paulin 

Kötélen sétálva tette meg az utat az Eiffel-torony és a Szajna túlpartján levő Chaillot Színház között a francia artista, Nathan Paulin. A videó többet mond minden sikolynál.

Fotó: AP

kommentek: 0

Tovább olvasom

A kortárs Don Quijote olyan ember, aki megtévesztett, csalódott, és egy ironikus és gondtalan álmodozóból tragikus karakterré alakul át. Don Quijote történetét dolgozza fel az idén 10 éves Feledi Project, premier szeptember 27-én.

Feledi Project/ Toldy Miklós

kommentek: 0

Tovább olvasom

Sol León és Paul Lightfoot Budapesten dolgozott a Magyar Nemzeti Balett együttesével. A világhírű koreográfus-párral az Opera Café készített interjút.

Fotó: Kummer János/ Magyar Állami Operaház

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML