Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világjárvány miatt idén elhalasztódott a Budapest Táncfesztivál, amit szeptember 18. és október 9. között rendez meg a Nemzeti Táncszínház. Három nemzetközi társulat részvételével és hazai bemutatókkal várja a nézőket Budapest egyik legrangosabb tánceseménye.

Fotó: Szegedi Kortárs Balett/ The Black Paintings - Blue

kommentek: 0

Tovább olvasom

Elfér egymás mellett az irónia és az életöröm? Kiegészítheti-e a groteszk az ösztönvilágot? Igen és igen. A Sad Case című koreográfia egyáltalán nem szomorú, inkább különc, és nem a a történet vége, hanem éppen a kezdete. A Magyar Nemzeti Balett együttesének friss premierje kapcsán beszélgettünk a két világhírű koreográfussal, Sol Léonnal és Paul Lightfoottal.

sad case paul lightfood sol león MNB

Fotó: Kummer János / Magyar Állami Operaház

kommentek: 0

Tovább olvasom

Feltéve, ha egy tengerparti, falak nélküli szobában élsz, vagy egy lenyűgöző színvilágú homokbucka mellett egy gigantikus nagy fekete színpadon. Szergej Polunyint, a tehetségéről és botrányairól egyaránt híres táncművészt ismét Anton Corbijn rendezte.

Fotó: Anton Corbijn

kommentek: 0

Tovább olvasom

Augusztus végén rendezik meg a miskolci Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivált.

A DE_SET c. előadás - fotó: Urska Boljkovac

kommentek: 0

Tovább olvasom

Édesbús búcsú ez. Gyönyörű és megrendítő egyszerre, ahogy az átalakítás előtt álló Drechsler-palota elköszön múltjától, régi növendékeitől, az operaházi balettművészektől. Ezeken a fotókon találkozik a jelen és a történelem.

Fotók: Hargitay Olivér / DVM Group

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML