Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Róna Viktornak állít emléket a PIM Nyári Fesztivál első vetítése a Bajor Gizi Színészmúzeum kertjében.

Margot Fonteyn és Róna Viktor az American Ballet Theatre gálaestje után az Egyesült Államok elnökét, John F. Kennedyt képviselő first lady, Jacqueline Bouvier Kennedy és Robert F. Kennedy igazságügy-miniszter gratulációját fogadják. Washington, 1962, ismeretlen felvétele (Forrás: PIM-OSZMI Táncarchívum)

kommentek: 0

Tovább olvasom

Ez a darab rólunk szól, az elmúlt hónapokról, azokról, akiket elveszítettünk. Lebegő testeink a színpad felett június 29-én a Nemzeti Táncszínházban.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Mindenki a teraszra!

A 2021-es trendhez igazodva teraszt nyit a táncművészet is. Könnyed nyári programokat ígér a Nemzeti Táncszínház programja július 14-22. között.

Fotó: PR-Evolution Dance Company

kommentek: 0

Tovább olvasom

A Recirquel két előadásával nyitott újra a járvány lecsengése után a Müpa Fesztivál Színháza. Július 4 -ig még látható a szeretetről, a természetről és az univerzumról szóló Solus Amor, valamint az ember és az anyaföld kapcsolatát kutató My Land.

Fotó: Hirling Bálint

kommentek: 0

Tovább olvasom

Egy kibontakozóban lévő szerelem szívtelen eltiprása miatt fellázad a falu népe az erőszakos, kíméletlen és önző hatalom ellen. A Laurenciával, ezzel a szenvedélyes, nagyszabású, érzelmekkel teli darabbal várja először a közönséget az Erkel Színházban az újabb leállás után a Magyar Nemzeti Balett.

Fotó: Magyar Állami Operaház/ Kummer János

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML