Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Harminc előadás és egy fesztivál: a Magyar Állami Operaház Gyermekkarának hagyományos minikoncertje nyitja meg a Diótörő-fesztivált advent első vasárnapján a budapesti Erkel Színház előtt.

Fotó: Magyar Állami Operaház

kommentek: 0

Tovább olvasom

Huszonegyedik alkalommal rendezi meg idén Veszprém A tánc fesztiválját, az egyik legrangosabb hazai táncművészeti tematikájú rendezvénysorozatot. Május 22-26 között a táncszakma átteszi székhelyét a "Királynék városába", hogy eldöntse, kik voltak az idei legizgalmasabb előadók, melyek voltak a legjobb kortárs produkciók, legérdekesebb szakmai kezdeményezések.

Keleti Éva, Eksztázis 1974

kommentek: 0

Tovább olvasom

Juronics Tamás idén töltötte be 50. életévét, Credo című koreográfiájában ezúttal minden alkotásnak forrását keresi. Abból merít, ami "adatott": művészi és konkrét értelemben is.

credo szegedi kortárs balett budapest táncfesztivál

Fotó: Tarnavölgyi Zoltán

kommentek: 0

Tovább olvasom

Egyazon napon nyitja meg kapuit a Nemzeti Táncszínház épülete és kezdődik el a Budapest Táncfesztivál. Február 15-én egy zártkörű gálával indul el a két hétig tartó fesztivál, az első budapesti premier, a Győri Balett produkciója szombat este látható majd.

Fotó: Magyar Nemzeti Balett/ Turning Point

kommentek: 0

Tovább olvasom

A kis házikókban idén is mézeskalács, sült gesztenye, forralt bor és forró tea kapható majd, ahogy minden tradicionális karácsonyi vásárban. A Diótörő-fesztiválon azonban az Operaház művészei szolgálják fel mindezt a vendégeknek, miközben zenével és tánccal is szórakoztatják az Erkel Színház előtti tér látogatóit.

2013-ban így nyílt meg a fesztivál.

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML