Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ráadásul harmadszor. A világhírű koreográfus 2021 februárjában érkezett Miskolcra, hogy betanítsa saját koreográfiáját az együttesnek.

Miskolci Balett

Fotó: Éder Vera

kommentek: 0

Tovább olvasom

Más kérdés, hogy ami károsítja a vírust, az hosszú távon nincs jó hatással az ember bőrére, szemére. Ez a lámpa pedig nem más, mint az UV-C, ami az ultraibolya fényt használja fertőtlenítésre.

Rotterdamban kipróbálták az UV-C lámpát (kép innen).

kommentek: 0

Tovább olvasom

Búcsú a téltől

Még egy utolsó - környezetért aggódó - pillantást vessünk a télre, aztán indulhat a tavasz, a hosszú esték, és folytatódhat a várakozás, hátha a szabad tér majd több kulturális eseménnyel kecsegtet minket. Ez a pillantás a befagyott FInn-öböl jegét pásztázza majd, a jégen pedig egy balerinát, Ilmira Bagrautinovát, a Mariinszkij Színház táncosnőjét.

Részlet a videóból.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Don Juan ezúttal megsokszorozva tért vissza közénk, ráadásul már a halálból. A Magyar Nemzeti Balett együttese online mutatta be Thierry Malandain koreográfiáját.

Don Juan Thierrey Malandain

Fotó: Magyar Állami Operaház/ Kummer János

kommentek: 0

Tovább olvasom

Saját társulata tavasszal öt hónapnyi pihenőre kényszerült a koronavírusjárvány miatt, de Thierry Malandain nem állt meg, két új balett kreálására használta fel azt az időt. A világhírű francia koreográfus először dolgozik a Magyar Nemzeti Balett együttesével, és életében először próbál be úgy darabot, hogy nem látja munka közben a táncosok arcát. A Budapesten dolgozó koreográfussal erről a különleges évről és a szombati premierről beszélgettünk.

don juan thierry malandain mnb

Fotón: Thierry Malandain

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML