A narancs volt Jaime Guttenberg kedvenc színe. Jamie csak 14 éves volt, és tehetséges táncos – egyike azoknak, akik a február 14-i floridai iskolai lövöldözésben életüket veszítették. Őt és Cara Loughrant gyászolja a táncszakma, írja a Dance Magazine.

florida lövöldözés gyász

Kép innen.

 

Össze van törve a szívem. Tegnap (február 14-én) Jennifer Bloon Guttenberg és én elveszítettük a kislányunkat egy iskolai lövöldözésben. Mi elvesztettük a lányunkat, és a fiam, Jesse elveszítette a nővérét. Össze vagyok törve, ahogy írtam és próbálom kitalálni, hogy a családom hogyan fogja ezt túlélni. (...) 

Ezt az üzenetet osztotta meg Facebook-oldalán az apa, Fred Guttenberg. 

A 14 éves lány nagy jövő előtt álló táncos volt, ezt már a mestere, Michelle McGrath írta, a Coconut Creek-i táncszínház vezetője. A Sun Sentinel tudósítása szerint McGrath arra kérte a táncszakma képviselőit, hogy akihez eljut a tragédia híre, viseljen narancs színű szalagot Jaime emlékére.

Még egy leendő táncművész veszítette életét a lövöldözésben: Cara Loughran. Őt a nyilvánosság előtt nem szülei, hanem a táncegyesülete búcsúztatta, a Drake School of Irish Dance:

Carának csodálatos lelke volt, mindig mosoly ragyogott az arcán. A szívünk összetört, minden szeretetünkkel és támogatásunkkal a család mellett állunk ezekben a borzalmas időkben –

adta hírül a CNN.