Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tél, hideg tél

Van helye a télnek, van helye a hónak a télben és van helye a balettnak - a hóban? Mielőtt elbúcsúznánk a porcukorba bújtatott háztetőktől, íme a hét legszebb hóban, fagyban, erkélyen, télen fotózott táncos kép. Mert a balerinák tütüben sem fáznak.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Vigyázat, csak erős idegzetűeknek! A farsang beköszöntével most egy nyugtalanító, barokk bálba csöppensz, ahol senki sem az, akinek első pillantásra tűnik. Marlene Monteiro Frenitas. Ez a név a belépő - az élő-élettelen szobrok, a hibrid lények, a vizuális-akusztikai orgia báltermébe, a Trafóba.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Balerinák illegalitásban

Börtönbüntetés, eltiltás az egyetemről vagy kirúgás a munkahelyről - sokat kockáztat, aki Iránban úgy dönt, táncolni tanul. A renegát balettoktatók és diákok így a teljes illegalitást, a hazudozást választják, ha művészetüket gyakorolni szeretnék. Ez a földalatti balettmozgalom, üdv a Közel-Keleten.

Minden fotó illusztrácó.

kommentek: 2

Tovább olvasom

Táncvírus az interneten

Az elmúlt két hétben három tánccal kapcsolatos sztori kavarta fel a net értő - és kevésbé értő, de szerető - népét. Így költözik be a balett, a sztepptánc és a hip hop pillanatok alatt a ti mindennapjaitokba is! Egy beszólás, két videó.

Pennsylvania Balett, The Nutcracker

kommentek: 0

Tovább olvasom

Beköszöntött a cenzorok világa? Ilyen lesz a jövő, ha már a drónok is az erkölcsrendészet soraiba állnak? Nem valószínű. A japán kreativitás viszont ismét megmutatta, hogy nem ismer határokat. Klasszikus balett, szürreálisan, drónokkal öltöztetve - a meztelen művészet.

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML