Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan lehetsz boldog, kiegyensúlyozott és egészséges? Kevés olyan kérdés van -a gravitációs hullámokat leszámítva - ami jobban érdekli az emberiséget. Olyannyira, hogy dietetikusok, pszichológusok, életmódtanácsadók, fitnesz instruktorok hadán túl a legnagyobb táncegyüttesek is rendre összeülnek, hogy megtalálják a választ. Ebben az évben például Amszterdamban. Szép témájuk is van: tánc és kreatív wellness.

Fotó innen: Amanda's Camelot

kommentek: 0

Tovább olvasom

Egy nap, ami csak a baletté

Minden évben egy nap - sok ez vagy kevés? Az biztos, hogy nem elég. A boredpanda a balett napja alkalmából megdöbbentő, szokatlan képekkel tisztelgett a táncművészek előtt. Olyan pillanatokat választottak, amelyeket te sem könnyen felejtesz majd el. Olyanokat, amelyek megmutatják, milyen titkokat rejt a spicc cipő és a finom anyagokba bújtatott balerina test.

Eredeti kép innen.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Mondd, te meghalnál azért, akit szeretsz? Szembeszállnál a világgal érte? Rómeó és Júlia - egy örökérvényű történet a tiszta szerelemről. Rómeó és Júlia - Leblanc Gergely és Felméry Lili. Álompáros-interjúnk a Magyar Nemzeti Balett régi-új darabjáról.

Rómeó és Júlia balett szerelem

Fotó: Emmer László

kommentek: 0

Tovább olvasom

A táncművészet kívülről gyönyörűség, belülről viszont nem pusztán szépség, hanem kín is. Amit a test a felkészülési időszak, a próbák alatt, ebben az évtizedes megállás nélküli munkában átél, azt nem múlik el nyomtalanul. Rick Guest fotográfus volt elég bátor, hogy besétáljon a függöny mögé és megörökítse az utókor számára, amit ott lát. Az eredmény pedig: kívülről gyönyörűség.

tánc fotósorozat Rick Guest

Marianela Nuñez, 2013. The Royal Ballet vezető táncosa

kommentek: 0

Tovább olvasom

Fekete és fehér, fény és árnyék, férfi és nő - ellentétek, melyek a szenvedélyt mozgatják, a világot uralják. Hat férfi, nyolc nő és egy etűd. A Magyar Nemzeti Balett most mindannyiunkat inspirál.

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML