Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sara Baras, a flamenco koronázatlan királynője a saját útját járja: 20 éve éli a teljes szabadságot saját társulata körében, kompromisszumok és megalkuvások nélkül. Élete követi a flamencobiblia tanácsát: nem a technikáról, hanem az érzelmekről szól. Itt a tavasz, ideje felforrósodni!

Kép forrása itt.

kommentek: 0

Tovább olvasom

Vágyban fogant őrület

Két megalázott lánytestvér, egy kegyetlen, közönséges férfi és az iszonyatos bűn, a korlátokat nem ismerő vágy - Tennessee Williams világhírű darabját, A vágy villamosát most új feldolgozásban szoronghatjuk végig a Magyar Nemzeti Balett ősbemutatóján, a jövő évad nyarán az Erkel Színházban.

kommentek: 1

Tovább olvasom

Ha háromszög, az még szerelem? Ha fizikai a vágy, az már szerelem? Hol kezdődik és kinek szól a hűség? Csaltál már, csaltak már? A Foutrement (Átkozottul) neked szól. A testednek. A lelkednek.

Isabelle Arcand/ Foutrement, fotó: Virginie Brunelle

kommentek: 1

Tovább olvasom

Bűnös kis szenvedélyek

Hajnalban kelnek, próbálnak, komolyzenét hallgatnak, tudatosan étkeznek, szépirodalmat olvasnak - a táncművészek kis elefántcsonttornyában nincs helye a lazaságnak. Legalábbis kívülről így tűnik. Néhányan mégis vállalták a popkultúrához kötődő szenvedélyeiket a nyilvánosság előtt is.

James Whiteside, ABT/ Fotós: Nisian Hughes/ forrás

kommentek: 0

Tovább olvasom

Fekete-fehér kalózkodás

Szerelem, árulás, életveszély, hajótörés - egy balett, ami vers formában született, meghódította a 19.század Párizsának szívét, most pedig a Magyar Állami Operaház színpadán is debütál. Igaz, egy sokkal fiatalabb, 1997-es változat. Melyik lehet ez a darab? Az Opera végre felfedte a jövő évad titkát.

A kalóz, fotós: Emmer László

kommentek: 0

Tovább olvasom

HTML